InicioListado de publicacionesEmociónate Catalán

Emociona't (Programa de desenvolupament emocional)

Programa de desenvolupament en competències emocionals que ofereix un texte per a alumnes i una Guia indispensable i clara per a educadors; un quadern d´activitats senzilles i suggeridores pera cadascun dels cicles d´Educació Primària i Secundària.
La col·lecció conté cinc quaderns. Aquests materials estan adaptats al nivell evolutiu dels alumnes i es presenten distribuïts en deu capítols per tom.
Pel que fa a la seva presentació i la seva metodología es tracta de materials molt innovadors. Els educadors podran gaudir de la gran orientació i suport que la col·lecció dóna per desenvolupar aquest àmbit a les escoles, àmbit normalment poc treballat i mancat d´estratègies dissenyades de manera sistemàtica.
El sol fet d´obrir les portes a aquests continguts –sovint oblidats– amb contundència i congruència metodològica representa un dels punts forts de la col·lecció. Pero hi ha més: els autors proposen la reflexió i l´anàlisi com vehicles per conèixer-se a si mateix i actuar després en consequència, integrant en la vida diaria les emocions que sentim.
Emociona't 1. Programa de desenvolupament en competències emocionals Emociona't 2. Programa de desenvolupament en competències emocionals Emociona't 3. Programa de desenvolupament en competències emocionals
Emociona't 4. Programa de desenvolupament en competències emocionals Emociona't 5. Programa de desenvolupament en competències emocionals

Autora: Mercedes Cobo
Número de págines: 1, 112; 2, 116 i 3 a 5, 144
Format: 21 x 29,7 cm

Para acceder a nuestra TIENDA.

 

 

revista depastoral juvenil

Volver